#hierwasik dit weekend: B&B Hof van Kessel voor Quarterly Review samen met Monique Peters.

Dit is de tweede keer dat ik hier ben. Vorige keer besloot ik actief te worden op Linkedin. Daardoor ben ik nu al 2,5 maand lichtelijk tot zeer hyperactief op Linkedin. Hiervoor ging ik ieder kwartaal naar een andere B&B, maar Hof van Kessel vind ik zo fijn dat ik hier nog wel vaker terug zal komen. Met een gemiddelde waardering van 9,5 op Booking.com is dit letterlijk een van de beste B&B’s van Nederland.

Qu-wattus? Quarterly review! Spreek uit: kworturlie riefieuw. Dit doe ik vier keer per jaar sinds ik januari 2018 ben gaan werken met het Full Focus planner systeem van de Amerikaanse auteur . Ik zou het beestje liever een Nederlandse naam willen geven, maar heb er nog geen kunnen vinden die het zo goed samenvat. Hopelijk zijn jullie creatiever dan ik en weten jullie wel een mooie Nederlandse naam te bedenken. Tijdens een quarterly review reflecteer je op hoe je er nu voor staat zakelijk en privé, blik je terug op het afgelopen kwartaal en maak je plannen voor het komende kwartaal.

MoNiQue peters is mijn personal assistent, een van m’n manusjes van alles. Het fijne van Monique is dat je haar als ondernemer zo veel en zo weinig in kunt huren als nodig is. In absoluut aantal uren doet Monique de meeste weken amper iets voor me. Maar door haar flexibiliteit en de manier waarop zij zelfstandig werkzaamheden kan verrichten, betekent ze wel altijd heel veel voor me. Door haar hoef ik me ook in super drukke periodes zoals nu geen zorgen te maken over m’n urenadministratie en het plaatsen van m’n teksten op social media en website. In het verleden heeft ze me bijvoorbeeld ook geholpen om m’n huishouden en kantoor precies zo in te richten dat het optimaal werkt voor mij. Oftewel: ik gun echt iedereen een samenwerking met MNQpeters want je leven wordt er zoveel fijner van en je bedrijf zoveel efficiënter. Nieuwsgierig? Monique maakt graag een keer kennis met je: www.MNQpeters.nl

Waarom de self-deprecating hashtag #geenfotohoofd? Daarover binnenkort meer, want ik ben van plan vaker dit soort berichten met #mugshot te plaatsen wanneer ik op toffe plaatsen kom.

Waarom een #mugshot? Zie daarvoor deze #geenfotohoofd-post. Tijdens het maken van die foto met de mok van Mieke Alberts ontstond spontaan het concept #mugshot, dus ben ik sindsdien als een malle mokken gaan verzamelen. Waaronder deze heerlijk bijdehante mok: “draai een volle mok nooit om”. Die vond ik wel toepasselijk voor dit moment omdat ik nu nogal veel hooi op m’n vork heb, maar er gelukkig nog wel met het nodige kunst en vliegwerk in slaag om al het hooi erop te houden. Zij het hier en daar met flink wat vertraging.

Sorry mensen! Voor als je het nog niet door had: momenteel is het piepsysteem van toepassing.