Wil je niet alleen weten welke vergunningen je nodig hebt, maar volledig ontzorgd worden wat betreft de vergunningen voor jouw project? Dan zorgen wij ook voor de benodigde onderzoeken, berekeningen en tekeningen. Wij voeren dan de overleggen met de overheden en dienen het formulier namens jou als gemachtigde in.

Vervolgtraject

Is uit de vergunningeninventarisatie gebleken dat je vergunningen nodig zult hebben voor jouw project? Dan kun je ervoor kiezen om ook het voorbereiden en indienen van de vergunningaanvraag door Permiso te laten doen. Zie ons stappenplan voor informatie over hoe dit vervolgtraject er ongeveer uit zal zien. Ook al is en blijft een vergunning aanvragen maatwerk, de stappen blijven wel in grote lijnen hetzelfde.

Projectgericht vergunningenmanagement

Ieder project heeft een andere werkomgeving en andere doelstellingen. Ieder project vraagt dan ook om een andere aanpak voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de vergunningenprocedures. Permiso werkt daarom conform de methode ‘projectgericht vergunningenmanagement’ die door Jola van Dijk samen met Ferry van de Coevering van Het Vergunningenhuis op dit moment wordt uitgewerkt in drie handboeken vergunningenmanagement.

Hulp bij vergunningaanvraag

Netwerk van professionals

Bij het aanvragen van een vergunning komt veel meer kijken dan alleen het invullen van het aanvraagformulieren. Al kan zo’n formulier op zichzelf al tientallen kantjes beslaan, er moet ook altijd aanvullende informatie als bijlagen worden meegestuurd. Dat betreft vaak specialistische informatie over bijvoorbeeld de draagkracht van de bodem of de aanwezigheid van beschermde flora en fauna. Permiso heeft daarom een netwerk van vergunningsspecialisten om zich heen verzameld. Een netwerk dat met name bestaat uit mensen die ook bij een overheid werken of in het verleden gewerkt hebben en daardoor precies weten hoe vergunningaanvragen beoordeeld worden.

Laat je ontzorgen bij Permiso

  • Ons netwerk van specialisten staat voor je klaar
  • Eén loket voor al je vragen over vergunningen
  • Worstel niet langer, wij nemen het graag van je over
  • Snel, zorgvuldig en zonder overbodige kosten

Neem contact met ons op

Hoor je graag wat Permiso voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je hoeft niet in te vullen wat voor vergunning je nodig hebt. Dat blijkt vanzelf uit ons vooronderzoek.