Spreekt ons cursusaanbod jullie aan, maar hebben jullie liever een eigen op maat gemaakte cursus? Geen enkel probleem! Dan ontwikkelen we gewoon samen een incompany cursus die perfect bij jullie behoeften past.

Weet je dat de Omgevingswet eraan zit te komen, maar nog niet wat
die voor jouw organisatie gaat betekenen? Tijdens een incompany
cursus zoeken we het samen uit.

Voordelen van deze cursus:

  • Inhoud cursus op maat gemaakt
  • Eigen praktijkvoorbeelden
  • Individuele prijsafspraak
  • Eigen locatiekeuze
  • Draagt bij aan teambuilding

Voor wie?

De optie voor een incompany cursus is bedoeld voor ingenieursbureaus, architectenbureaus, overheden en grotere aannemers. Oftewel: organisaties waarin meerdere mensen regelmatig met vergunningen te maken hebben. Uiteraard kunnen al die medewerkers individueel deelnemen aan ons cursusaanbod. Het is dan echter ook mogelijk om samen een cursus te ontwikkelen die precies aansluit op jullie specifieke behoeften.

Meerdere cursussen mogelijk

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een of meerdere cursussen uit ons cursusaanbod bij jullie op kantoor te organiseren met alleen voorbeelden uit jullie eigen praktijk. Het is dan aan jullie om te bepalen of externe deelnemers daar ook bij aan mogen sluiten of niet. Een andere optie zou zijn om de voor jullie belangrijkste onderdelen uit verschillende cursussen te combineren met onderwerpen die jullie nu nog missen in ons cursusaanbod.

Teambuilding

Tot slot zouden we een incompany cursus zo kunnen opzetten dat het bijdraagt aan de teambuilding binnen jullie organisatie. Vergunningenmanagement bevindt zich precies op het raakvlak van de bestuursrechtelijke invalshoek van het bevoegd gezag en de technische invalshoek van het projectteam. Oftewel: twee invalshoeken die regelmatig exact tegengestelde eisen aan een ontwerp stellen. En daardoor voor de nodige frustratie over en weer kunnen zorgen. Frustratie ontstaat vooral wanneer vakmensen het gevoel hebben dat ze hun werk niet goed kunnen doen doordat iemand anders onnodig moeilijk doet. Een gezamenlijke cursus zou dan een hoop misverstanden op kunnen helderen en zo de lucht kunnen klaren. En natuurlijk ontvangt iedereen gratis het omgevingswetkwartet!

Vraag jouw incompany cursus aan

Geïnteresseerd in een vergunningencursus in huis bij jouw onderneming? Of wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op over de mogelijkheden.