Woehoeh, #InfraTech2023 is van start gegaan! Daarom vandaag als #hapklaarbrokje: wat is InfraTech?

Wat ik denk?

InfraTech is een gigantische tweejaarlijkse beurs in Ahoy. Vier jaar geleden was ik er heel even, kende ik niemand en vond ik het overweldigend groot. Toen had ik net van Mariette gehoord wat vergunningenmanagement inhield. En dat ik de cursus ‘vergunningenmanagement van de infrastructuur’ van ene Ferry moest volgen.

Twee jaar geleden hadden Ferry en ik er alles aan gedaan om ons boek ‘vergunningen in projecten’  op tijd af te hebben voor InfraTech. Alleen ging de beurs toen op het laatste moment toch niet door en kende ik nog steeds niemand.

Nu heb ik het Omgevingswet Kwartet, ken ik er wel mensen en heb ik diverse afspraken staan voor kennismakingsgesprekjes. Deze vier dagen ga ik marktonderzoek in het kader van de Omgevingswet doen en als bedankje iedereen die ik spreek een mok met lekkers uit m’n grabbeltas geven. En workshops volgen, onder andere over actualiteiten bouwrecht, duurzaamheid en social return on investment.

Kortom, ik hoop komend weekend moe maar voldaan terug te kunnen kijken op een bere-interessante week vol mooie ontmoetingen.

Wat ik zeg?

“Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. De pijlers ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan centraal.”

Zie ik je daar?

Ervaringen delen? Dat kan op Linkedin!