Mag ik van jou van Natuur&Milieu onder de Omgevingswet, de Natura 2000-activiteit
Ja?
Top, kwartet!

Want dat is hoe we het straks onder de Omgevingswet gaan noemen als je significant nadelige gevolgen hebt op onze Europees beschermde natuurgebieden. Bijvoorbeeld doordat je te veel stikstof uitstoot.

Afgelopen tijd hebben we vrijwel alleen maar berichten geplaatst over de Omgevingswet omdat de actualiteiten elkaar in rap tempo opvolgden. Er hebben zich echter ook weer wat actualiteiten voorgedaan ten aanzien van de stikstofcrisis die absoluut het bespreken waard zijn. Komende tijd willen we daarom vooral over stikstof gaan plaatsen. Onze verwachting is dat daar ook ruimte voor zal zijn, want de rust op het Omgevingswet-front is voorlopig weer teruggekeerd:

Ook al gaan we de komende weken vooral over stikstof schrijven: we vinden de Omgevingswet zo belangrijk dat wij ‘m voor iedereen begrijpelijk en leuk willen maken. Daarom stellen we ons Omgevingswet Kwartet tegen kostprijs beschikbaar. Wil je ‘m liever gratis krijgen? Ook dat kan:

Werk je voor een gemeente met bestemmingsplannen en wil je weten hoe je werk er onder de Omgevingswet uit gaat zien? Schrijf je dan snel in voor onze cursus via SEGMENT op 20 maart!