Na maanden van voorbereidingen is het zo ver! Drie jaar na de oprichting van juridisch adviesbureau Xurista gaat vergunningenbureau Permiso officieel van start. Met dezelfde mensen dus dezelfde kennis en ervaring. Het enige wat wel nieuw is, is de website.

Something old, something new

Xurista vroeg al vergunningen aan, met name voor zonneparken. Wat dat betreft is er dus niets nieuws onder de zon. Wel echt nieuw is de website. Iedereen kan nu zien dat je bij ons terecht kunt voor al je vragen omtrent vergunningen. Door mond-tot-mond reclame hebben we bij Xurista al de nodige vergunningopdrachten gekregen. Op basis van die ervaring zijn we een nieuwe organisatie op gaan bouwen om nog veel meer vergunningen aan te kunnen. Die voorbereidingen zijn inmiddels klaar, dus worden nieuwe vergunning-vragen voortaan door Permiso opgepakt. Na een periode van rustig ervaring opdoen en bouwen achter de schermen schreeuwen we het nu het liefst van de daken: worstel niet langer met vergunningen, wij nemen het graag van je over!

Something borrowed, something blue

Permiso komt voort uit Xurista, dus hebben beide bedrijven veel gemeenschappelijk. Beide staan voor een persoonlijke benadering, laagdrempelige dienstverlening en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het meest zichtbare verschil tussen Xurista en Permiso is de kleurstelling. We zijn behoorlijk trots op de mooie paarse tint van Xurista. Het volledig paarse kerstpakket beviel vorig jaar ook prima. Maar uiteindelijk heeft 3AMI ons toch weten te overtuigen van licht blauw als de kleur voor Permiso. Onder de motorkap zijn er inmiddels ook de nodige verschillen. We hebben systematisch een netwerk van vergunningspecialisten opgebouwd. En we hebben voor Permiso geïnvesteerd in nieuwe software. Onze software is nu niet meer alleen ideaal voor juridische zaken, maar ook voor het coördineren van vergunningen.

Hoe lang tot de scheiding?

Something old, something new, something borrowed, something blue. Dat doet denken aan een bruiloft. In het geval van Xurista en Permiso hopen we echter op een snelle scheiding. Dat zou namelijk betekenen dat we met Permiso zóveel mensen kunnen ondersteunen met hun vergunningen dat Xurista en Permiso niet langer een KvK-nummer hoeven te delen. Kijk voorlopig dus niet raar op als je bij de Kamer van Koophandel zoekt naar het ene bedrijf, maar de gegevens van het andere bedrijf krijgt te zien. Niet ons idee. Maar regels zijn nu eenmaal regels. Wat wij het liefste wilden, bleek niet te kunnen. Dus hebben we (net zoals regelmatig bij vergunningen) binnen de regels een creatieve oplossing gecreëerd.

Nieuwe tradities

Bij een nieuw bedrijf met een nieuwe website hoort wat ons betreft de introductie van nieuwe tradities. We zullen daarom vanaf nu maandelijks een nieuwsbrief versturen die helemaal is toegespitst op vergunningen en zonneparken. Kun je niet wachten tot het einde van de maand? We zullen de nieuwtjes ook al meteen vers van de pers op onze website plaatsen. Nog een nieuwe traditie: voor wie meer behoefte heeft aan verdieping organiseren we voortaan kennissessies. De eerste kennissessie zal in november zijn en jij bent uiteraard van harte welkom. Zodra de datum en de opzet van het programma bekend zijn, laten we het je meteen weten. Word je zo enthousiast van het idee van een kennissessie dat je nu al een plek wil reserveren of een onderwerp aan wil dragen? Schroom vooral niet en mail ons op info@permiso.nl.

Blijf op de hoogte

    3AMI Online Marketing Nijmegen^ De aftrap van alle voorbereidingen: samen met 3AMI | Online Marketing Nijmegen, een klant, een doorverwijzer en een ambtenaar brainstormen over de markt en doelgroep van Permiso.