ZwartePrietpraat met Prem Radhakishun was wederom gaaf! Maar het was wel de allerallerlaatste keer….
Beluister hier voor het eerste uur en Beluister hier voor het tweede uur van de uitzending, of bekijk ze hieronder met beeld.

Het was zo gaaf om tijdens de allerlaatste inhoudelijke aflevering van Zwarte Prietpraat Prems afscheidsinterview te mogen doen.
 
Na de uitreiking van het eerste Omgevingswet Kwartet is het me ruim een half uur gelukt om de touwtjes in handen te houden door Prem bewust helemaal geen inhoudelijke vragen te stellen.
Daardoor hoorden we niet de welbekende overenthousiast fulminerende versie van Prem, maar zijn rustige bedachtzame kant. De kant van zijn persoonlijkheid die hij normaal gesproken niet laat zien op radio en tv, maar die hem wel juist zo’n mooi mens maakt.
Nu kan iedereen de Prem leren kennen waar ik meer dan tien jaar geleden kennis mee maakte toen ik bij hem in de auto zat. De Prem waar ik na afloop van de uitzending nog dik twee uur lang mee na heb zitten praten. Omdat ik wilde leren van zijn ervaring als advocaat, ondernemer en BN’er en hij direct alle tijd nam daarvoor.
Nieuwsgierig naar die Prem?
En naar waarom ik hem geen schreeuwlelijk vind?
Luister dan vanaf de 25e minuut tot het einde van het eerste uur (eerste video).