Hierwasik: opladen en plannen smeden met Rebecca in de hottub. 

Yeeh, het was weer tijd voor de quarterly review!  Qu-wattus? Zie de post van vorig kwartaal.

Samen met Rebecca van der Schaft, een goede vriendin en oud-studiegenootje van politicologie. In het Bakhuisje van Bed & Buiten in Otterlo.

Afgelopen kwartaal stond in het teken van gave nieuwe kansen grijpen. Maar wel loyaal blijven aan de mensen die me geholpen hebben zo ver te komen. En hyperactief blijven op social media. Want die ontzettend gave kansen kan ik nu grijpen dankzij social media en de hulp van die mensen.

Ik moest afgelopen kwartaal dus heel zuinig op m’n tijd en energie zijn. M’n levenspartner en vrienden heb ik daardoor weinig gezien, of zelfs maar gesproken. Gelukkig kennen ze me langer dan vandaag en is dit niet de eerste keer dat ik zo’n periode heb. Het piepsysteem en m’n kluizenaarsmodus zijn dus geen verrassing meer voor hun. Als het nodig is, ben ik er. Als je iets wil, zul je erom moeten vragen en me mogelijk moeten helpen herinneren. En het kan even duren voordat je aan de beurt bent. Dat zegt niets over hoe belangrijk je voor me bent. Alleen iets over hoe urgent jouw vraag is in verhouding tot wat er op dat moment al op m’n bordje ligt.
Dat gezegd hebbende: het piepsysteem en de kluizenaarsmodus kunnen sinds 1 januari langzaam maar zeker weer uitgefaseerd worden. Tenzij Hugo de Jonge z’n zin krijgt en de Omgevingswet op 1 juli 2023 in werking treedt. De kans daarop is klein, maar het scenario is verwerkt in m’n kwartaalplan.

Mijn focus komend kwartaal: vergunningenmanagement opzetten binnen HelderZwart en cursussen Omgevingswet geven via SEGMENT. 

Rebecca’s focus komend kwartaal: starten als ZZP’er. Dus, heb je een leidinggevende nodig die mensen in beweging weet te krijgen? Ik breng je graag in contact met Rebecca van der Schaft