Prem, van harte gefeliciteerd met je ontzettend verdiende prijs voor beste nachtprogramma op de radio!

Hierwasik: nachtelijke radio maken met Prem Radhakishun op Radio 1 

Ja, ik weet het, dit was al even geleden. De nacht van 19 op 20 december 2022 om precies te zijn. Alleen was dit tweede nachtelijke radio avontuur met Prem ronduit funest zo vlak na een stevige buikgriep en vlak voor de kerst. Normaal functioneren behoorde na deze uitzending even niet meer tot de mogelijkheden. Ik wist dat ik nog de mugshot had om te delen, maar niet dat ik na afloop compleet vergeten ben om hier trots verslag van te doen.

En dat de opnames dus ook nog helemaal niet op onze website stonden.

Oeps!

Iets met overlevingsmechanisme, kluizenaarsstand en piepsysteem.

Dus, dankjewel Prem voor het volledig terecht winnen van deze prijs, want daardoor hebben we die omissie nu recht gezet. Het was zo gaaf om tijdens de allerlaatste inhoudelijke aflevering van Zwarte Prietpraat Prems afscheidsinterview te mogen doen.
Na de uitreiking van het eerste Omgevingswet Kwartet is het me ruim een half uur gelukt om de touwtjes in handen te houden door Prem bewust helemaal geen inhoudelijke vragen te stellen.

Daardoor hoorden we niet de welbekende overenthousiast fulminerende versie van Prem, maar zijn rustige bedachtzame kant. De kant van zijn persoonlijkheid die hij normaal gesproken niet laat zien op radio en tv, maar die hem wel juist zo’n mooi mens maakt.

Nu kan iedereen de Prem leren kennen waar ik meer dan tien jaar geleden kennis mee maakte toen ik bij hem in de auto zat. De Prem waar ik na afloop van de uitzending nog dik twee uur lang mee na heb zitten praten. Omdat ik wilde leren van zijn ervaring als advocaat, ondernemer en BN’er en hij direct alle tijd nam daarvoor.

Nieuwsgierig naar die Prem?

En naar waarom ik hem geen schreeuwlelijk vind?

Luister dan vanaf de 25e minuut tot het einde van het eerste uur: