#hierwasik afgelopen week: Hotel Belmont van het Leger des Heils in Ede.

Hier heb ik niet alleen afgelopen week drie nachten geslapen, maar slaap ik momenteel zeer regelmatig. Ik heb namelijk een detacheringsopdracht bij Omgevingsdienst de Vallei in Barneveld als juridisch adviseur vergunningen. Dat is met mijn gebruiksaanwijzing net iets te ver om dagelijks heen en weer te rijden. Bovendien sponsor ik liever de lokale horeca dan het tankstation. Dus eet en slaap ik regelmatig in of bij Barneveld, bij voorkeur bij Hotel Belmont.

Dit is niet m’n meest charmante foto, maar helaas de enige waar zowel deze bus als ikzelf in ieder geval acceptabel op staat. Mijn nieuwe selfiestick en ik moeten duidelijk elkaar nog wat beter leren kennen voordat we echt vrienden gaan worden. Respect dus voor alle influencers die er dagelijks in slagen om zichzelf charmant op de foto te zetten én het er moeiteloos uit te laten zien. Waar halen jullie überhaupt de inspiratie vandaan om zoveel foto’s van jezelf te maken?

De bus was mijn inspiratie voor deze foto. Die staat er normaal gesproken nooit, maar zorgt ervoor dat in één oogopslag duidelijk is waarom ik hier graag slaap. Bij Permiso hebben we als kernwaarden Veilig, Sociaal, Duurzaam. In of bij Barneveld slapen past daarbij, maar als het dan ook nog eens bij het Leger des Heils kan is het helemaal top. En niet alleen omdat de kamers betaalbaarder zijn én fijnere douches hebben.

Net zoals alles in dit hotel, ziet deze elektrische bus er hartstikke mooi uit. Het blijft me verrassen hoe mooi, leuk, luxe én betaalbaar verantwoord consumeren vaak uitpakt. De bus staat naast een inzamelpunt voor kleding, dus dat motiveert tot opruimen thuis. En als kers op de taart zijn er in deze tijden van personeelstekorten in dit hotel ook altijd meer dan genoeg medewerkers om je te voorzien van wat dan ook, aangezien het een leerwerkbedrijf is. Kortom: een absolute aanrader!